Actueel

• Op 4 april wordt de presentatie “Scheepswerf Boot 1877 1979 Leiderdorp & Leiden” gegeven voor de de Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt.

• Op zaterdag 6 mei wordt de presentie “Scheepswerf Boot 1877 1979 Leiderdorp & Leiden ” gegeven voor de vereniging Binnenvaart in Dordrecht.

Vrijwilligers gezocht:

Het Leiderdorps Museum zoekt nog:

• Gastvrouwen en gastheren om bezoekers te ontvangen tijdens de openingsuren van het museum.
  • Belangstellenden die mee willen werken in de werkgroepen “Tentoonstellingen”, “Educatie” en “Historie”.
  • Een vrijwilliger/medewerker “Social Media”, die de facebook pagina bijhoudt, berichten verstuurt via Twitter en Instagram gebruikt om afbeelding vanuit het museum te versturen.

Aanmelden of inlichtingen via:

• info@leiderdorpsmuseum.nl
  • het secretariaat, Myrna Dop, tel. 071 5233253, mob. 06 23876086, mail ” myrna.dop@gmail.com “
  • of kom op dinsdagmorgen langs bij het museum voor een kopje koffie.