Op zaterdag 16 september heeft burgemeester Driesen de tentoonstelling

“DE HERDENKING IN 2016 VAN DE SLAG OM DE VOLMOLEN”

geopend.

Op zondag 17 september om 14.00 uur gaan we  voor iedereen open.

2

De vlaggen van Gran Canaria en Nederland.

1

Burgemeester Driessen verricht de openingshandeling

10

De heren Camps en Roxs overhandigen burgemeester Driessen een portret gemaakt door een schilder van het eiland Gran Canaria

5

De heren Camps en Roxs kregen een afbeelding op canvas van Huis ter Does, aangeboden door het Leiderdorps Museum als dank voor alle steun met bij het opzetten van de tentoonstelling.

==============================================================================================================

Vrijwilligers gezocht:

Het Leiderdorps Museum zoekt nog:

• Gastvrouwen en gastheren om bezoekers te ontvangen tijdens de openingsuren van het museum.
  • Belangstellenden die mee willen werken in de werkgroepen “Tentoonstellingen”, “Educatie” en “Historie”.
  • Een vrijwilliger/medewerker “Social Media”, die de facebook pagina bijhoudt, berichten verstuurt via Twitter en Instagram gebruikt om afbeelding vanuit het museum te versturen.

Aanmelden of inlichtingen via:

• info@leiderdorpsmuseum.nl
  • het secretariaat, Myrna Dop, tel. 071 5233253, mob. 06 23876086, mail ” myrna.dop@gmail.com “
  • of kom op dinsdagmorgen langs bij het museum voor een kopje koffie.