Agenda komende tijd:

Lezing Klooster Engelendael, 1396 – 1577

Gepresenteerd door Arjaan Wit, op zondag 27 november 15.30 – 16.30 uur in het Leiderdorps Museum.

De lezing is helaas volgeboekt. Mogelijk komt er in 2023 een nieuwe lezing.

Word gastvouw of gastheer bij het museum!

Vindt u het leuk om mensen te ontvangen, een praatje te maken en uitleg te geven over de rijke Leiderdorpse geschiedenis? :

Het Leiderdorps Museum is op zoek naar:
Gastvrouwen en gastheren om bezoekers te ontvangen tijdens de openingstijden van het museum .
Daarnaast zoekt het museum belangstellenden die mee willen werken in de werkgroepen “Tentoonstellingen”, “Educatie” en “Historie” of zich bezig willen houden met collectiebeheer.

Inlichtingen en aanmelden via info@leiderdorpsmuseum.nl of secretariaat 06 23 87 60 86  (Mevr. Dop)
of kom op dinsdagmorgen om 10 uur langs voor een gesprek en een kopje koffie in ons kantoor op de Van der Valk Boumanweg  180d of tijdens de openingstijden van het museum op de Vronkenlaan 46 ( Schoolgebouw De Bron).

Donateur worden

Al vanaf 15 euro per jaar bent u donateur van het Leiderdorps Museum.
Als donateur bent u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.
Wordt u nu donateur van  het Leiderdorps Museum, dan ontvangt u het boek “De kronieken van Hans Boot” of
“Poldermolens van Leiderdorp ” als welkomstgeschenk.
Het formulier om u aan te melden kunt u invullen bij uw bezoek aan het museum.